фільми кіно особисте життя відомих людей дні народження відомих людей

Денієл Крейґ рекомендує: 5 фільмів, які має подивитися кожен кіноман

Сейчас читают: 415
womo.ua

Денієл Крейґ — відомий англійський актор, найбільш відомий роллю агента 007, а також іменинник сьогоднішнього дня. В цей день один з виконавців ролі агента Джеймса Бонда відзначає своє 56-ліття.

З нагоди дня народження кіношпигуна Денієла Крейґа WoMo підготував добірку фільмів, які рекомендує актор. У своєму списку улюблених фільмів Крейґ обирає два фільми Альтмана часів розквіту режисера: «Довге прощання» 1973 року з Елліоттом Гулдом у головній ролі та ансамблеву драму «Нешвілл» 1975 року з Шеллі Дювалль та Джеффом Ґолдблюмом у головних ролях.

В інших фільмах Крейґ дотримується класики, обираючи науково-фантастичну епопею Стенлі Кубрика «Космічна одіссея 2001 року», яка залишається ключовим елементом незліченних списків улюблених фільмів акторів і режисерів по всьому світу.

Знакове творіння кінематографа, зняте задовго до свого часу часто вважають одним із найкращих фільмів, коли-небудь знятих завдяки його візіонерському підходу до кінематографа. Читайте також: Хоче поневолити або знищити людство: найкращі фільми про небезпечний штучний інтелект Режисерська робота Рідлі Скотт також входить до списку улюблених фільмів — науково-фантастична епопея «Той, хто біжить по лезу».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA