Энни Лейбовиц Anna October Сша Мода жінки Энни Лейбовиц Anna October Сша

Українська дизайнерка Anna October увійшла до списку 37 найкращих за версією Vogue

Сейчас читают: 141
womo.ua

Бренд Anna October існує 13 років. Основою колекцій стали силуетні сукні. У 2022 році дизайнерка і засновниця вперше представила колекцію на Тижні моди в Парижі та увійшла до переліку професіоналів, що визначають розвиток глобальної індустрії моди.

Нині за версією американського Vogue вона опинилася серед 37 найкращих у своїй галузі. Анну згадують поруч з Міуччею Прадою, Фібі Файло, Чеменою Камалі й Авророю Джеймс.

Фото: Ксенія Каргіна Читайте також: Увага світу до України зараз безпрецедентна, тому знехтувати цим було б нерозумно — дизайнерка Оксана Караванська Фото дизайнерки для березневого Vogue US зняла знаменита американська фотографка Енні Лейбовіц.

На ньому Анна та її подруга, американська мисткиня українського походження Олена Ємчук, позують у студії Нью-Йорку. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Українська дизайнерка Anna October увійшла до списку 37 найкращих за версією Vogue appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA