Англія биография фільми особисте життя відомих людей фільмографія дні народження відомих людей Англія

Кая Скоделаріо: найкращі фільми акторки

Сейчас читают: 739
womo.ua

Кая Скоделаріо (англ. Kaya Rose Scodelario-Davis) — англо-бразильська акторка та модель. Народилася 13 березня 1992 року в Паддінгтоні (Англія).

Дебютувала і прославилася у підлітковій драмі «Скінс» 2007 року. Без досвіту пройшла проби та отримала головну роль Еффі Стонем — дівчину, яка влюбила в себе глядачі своїм уміння розв’язувати проблеми.

7 сезонів серіалу доводять, що гра акторського складу дійсно варта уваги. З нагоди дня народження актриси пропонуємо добірку фільмів, в яких знімалася Кая Скоделаріо. В яких фільмах знімалася Кая Скоделаріо: ТОП-5 найкращих для перегляду цього вечора Той, що біжить лабіринтом 2014 Наукова фантастика/Екшн «Той, що біжить лабіринтом» — американський фільм режисера Веса Болла у жанрі молодіжної антиутопії, заснований на однойменній книзі Джеймса Дешнера.

В головних ролях: Ділан О’Браєн, Томас Сангстер і Кая Скоделаріо. Кая зіграла головну жіночу роль, розкривши бездогано персонажа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA