актор кіно натхнення читання вибір редакції цитати

40 найкращих цитат Алана Рікмана

Сейчас читают: 729
womo.ua

Алан Рікман, чиє ім’я резонує з глибоким, мелодійним голосом та неперевершеною майстерністю, вибудував свою кар’єру не поспішаючи, але з величезною впевненістю та відданістю.

Розпочавши свій шлях у світі акторського мистецтва у 26 років, Рікман вступив до престижної Королівської академії драматичного мистецтва (RADA), залишивши за собою кар’єру графічного дизайнера.

Цей пізній старт не став на заваді блискучій кар’єрі, і згодом Алан став одним із найвідоміших акторів свого покоління Завдяки своєму унікальному таланту Рікман з легкістю втілював антагоністів на великому екрані, але його роль професора Северуса Снейпа у серії фільмів про Гаррі Поттера вирізняється особливо.

Наприклад, під час роботи над фільмом Джоан Роулінг повідомила йому таємницю долі Снейпа, дозволивши актору надати своєму персонажу непередбачувану глибину та складність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA