що подивитися фільми добірка фільмів фільмографія

Едвард Нортон: чортів геній, який однаково переконливо грає як відморожених покидьків, так і добрих романтиків. Найкращі фільми

Сейчас читают: 553
hochu.ua

Є в акторові Едварді Нортоні деяка особливість, суть якої так і не вдалося досі розгадати нікому. Можливо, справа в тому, наскільки органічно у нього виходить грати як патологічно жорстоких людей з порожнечею і темрявою усередині, так і осіб, просто таки просочених шляхетністю і гідністю.

Ми згадуємо його найкращі, а іноді і самі недооцінені ролі.Великий Милош Форман як мало хто інший з режисерів умів зняти драматичну історію про те, як одна людина бореться за свою власну свободу з суспільством -  щоб виходило так, що боровся він не лише за свої власні права, але і за права цього самого суспільства теж.

Ця тема розкривалася і в "Пролітаючи над гніздом зозулі", і в "Волоссі", але "Народ проти Ларрі Флінта" - особливий випадок.Головному героєві, видавцеві журналу для дорослих Ларрі Флінту (зіграному Вуді Харрельсоном), може, і бракує харизми того ж Джека Ніколсона, що блищав в "Зозулі", та зате і бореться він (своїми методами) зі святенництвом настільки оскаженіло, що у глядача може почастішати пульс і піднятися температура.

Звичайно, у нього постійно виникають проблеми із законом - і тут на сцену виходить молодий адвокат Алан Айзекман (Нортон). Читати також Улюблена партнерка Ді Капріо: 7 найкращих фільмів із Кейт Вінслет Ролі адвокатів в  голлівудських фільмах - окремий вид мистецтва, і актори, що прекрасно виступали  в костюмах з промовою перед присяжними, від Аль Пачіно до Меттью Макконахі, прекрасно це розуміли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA