новинки що подивитися прем'єра афіша вересень

Найкращі серіали вересня: що подивитися на початку осені? (ТРЕЙЛЕРИ)

Сейчас читают: 564
hochu.ua

Місяць обіцяє бути цікавим як на серіальні новинки, так і на продовження популярних проєктів. Редакційний улюбленець – передісторія франшизи “Джон Уік” з диявольські харизматичним Мелом Гібсоном, якому нарешті пощастило знятися не в дешевому “абищо”, а в яскравій та крутій історії.Цей серіал створено продюсером та мультиплікатором Меттью Грейнінгом, без якого не було б культових “Сімпсонів” та “Футурами”.

Читати також "Довбуш", "Гран Туризмо", "Вересень" та інше велике кіно: головні новинки серпня у кіно (ОПИСИ + ТРЕЙЛЕРИ) У новому сезоні принцесі-алкоголічці Бін доведеться втекти з власного весілля.

У нетверезих, але веселих пригодах її будуть супроводжувати вірні друзі: демон Люцик та полуельф Ельфо (але їх спочатку для цього ще треба віднайти).

Також Бін нібито нарешті займе трон свого батька (принаймні на це активно натякають творці “Розчарування”).На жаль, для серіалу цей сезон стане останнім – на каналі було прийнято рішення закрити проєкт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA