Україна привітання свято листівка листівки Україна

З Днем авіації України! Найкращі привітання та листівки зі святом

Сейчас читают: 817
hochu.ua

Цього тижня наша країна відзначила одразу кілька важливих дат: День Державного Прапора, День Незалежності України. Тепер на черзі День авіації.

І за традицією, редакція ХОЧУ.ua публікує добірку зі святковим контентом. У цій статті шукайте найкращі привітання з Днем авіації України, а також атмосферні листівки та картинки.У календарі свят серпня остання субота — завжди святкова, адже цього дня відзначають День авіації, професійне свято військових і цивільних авіаторів України, а також працівників авіаційної промисловості та транспорту.

Також приймають вітання студенти льотних шкіл та авіаучилищ. Нагадаємо, святкова дата була встановлена Указом Президента України Леонідом Кравчуком від 16 серпня 1993 року і призначена на останню суботу серпня.

Пізніше, 1996 року, було видано новий указ, який об'єднав дні військової та цивільної авіації.На честь професійного свята пропонуємо привітати всіх задіяних у сфері.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA