альфонс чоловіки чоловік і жінка

Аферист з Тіндеру: як розпізнати чоловіка, який використовує жінок для власної вигоди

Сейчас читают: 157
hochu.ua

Хороші стосунки засновані на любові, довірі, розумінні та взаємній підтримці. Але не всі вступають у стосунки з любові – деякі роблять це заради фінансових чи інших вигод, які може запропонувати їхній партнер.

Усвідомлювати, що твій хлопець виявився альфонсом боляче та неприємно. Щоб цього не сталося, краще заздалегідь знати, на які червоні прапори звернути увагу, щоб не потрапити у халепу.Звісно, підозрювати всіх у тому, що вони спілкуються з вами лише заради зиску – не варто.

Видання lovedevani.com поділилося ознаками, які можуть свідчити про те, що поруч з вами з'явився альфонс. Читати також Ви вляпалися: 6 ознак токсичних стосунків Чоловік, який планує використовувати вас заради грошей, завжди цікавитиметься вашою роботою, кар'єрою, інвестиціями чи всім, що приносить вам гроші.

Усі ваші розмови будуть про фінанси. Про ваші фінанси.Його прохання про допомогу починаються з сумних історій. Йому не потрібна підтримка та чуйний слухач.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA