New York книги список дитяча література New York

"Голодні ігри", "Дивергент" та інші: найкращі сучасні книги для підлітків

Сейчас читают: 951
hochu.ua

Сучасна художня література для підлітків не тільки розважає, а й мотивує тінейджерів читати та впізнавати більше. Головне лише знайти книгу до душі.

Редакція Хочу зібрала топ сучасних книг для підлітків, які точно залишаться у пам'яті після прочитання.Популярні сучасні книги для підлітків це і фантастичні історії та світ фентезі та життєві ситуації, які трапляються у світі тінейджерів.

Ми склали список, куди входять книги 21 століття для підлітків. Читати також Криза різного віку: чому перехідні періоди бувають не лише у підлітків "Голодні ігри" - перша частина трилогії-антиутопії, що розповідає історію Кітніс Евердін.

Сильна 16-річна героїня вирушає боротися на смерть разом з іншими підлітками у битві, яку транслюють по телебаченню.Серед книг сучасних авторів для підлітків саме "Голодні ігри" мають величезну кількість шанувальників, і лише у Сполучених Штатах тираж цієї книжкової серії становить понад 36,5 мільйонів екземплярів.Дія "Злодійки книг" відбувається в нацистській Німеччині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA