місто Вікторія натхнення читання Видавництво книголав дозвілля вибір редакції місто Вікторія

Добірка з 6 книжок у жанрах фентезі та фантастики від #книголав

Сейчас читают: 433
womo.ua

Книжки у жанрі фентезі та фантастики не лише дозволяють чудово провести час, а й дають можливість втекти від реальності та потрапити у світи, сповнені магії та пригод.

Зібрали для вас добірку книг, що допоможуть відчути на собі боротьбу добра і зла, розпал політичних інтриг та можливість мандрів у часі.  «Пекельна пісня», Вікторія Шваб «Пекельна пісня», Вікторія Шваб — це перша частина дилогії «Monsters of Verity» («Чудовиська Істини»), книга про те, що насилля завжди породжує лише насилля.  «Серед людей чимало чудовиськ.

І чимало чудовиськ уміє прикидатися людьми.» Це емоційна та насичена історія з неочікуваною кінцівкою, переповнена несподіванками в антиутопічному майбутньому.

Книга підіймає теми сутності людства та межі між добром і злом, водночас розкриваючи світ поділеного міста І-Сіті та життя головних героїв: дітей двох володарів — Кейт із родини Гаркерів та Огаста — одного із трьох сунаїв родини Фліннів, які змушені тікати, аби вберегти своє життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA