натхнення успішна жінка вибір редакції

Запрошуємо на першу зустріч ком’юніті «Майстерня сенсів» від Womo

Сейчас читают: 793
womo.ua

«Майстерня сенсів» — це регулярні зустрічі у колі однодумців, де разом ми будемо ділитися досвідом та знаходити підтримку; надихатися історіями успіху та досягненнями одна одної; будемо створювати безпечний простір для своїх мрій, цінностей та прагнень; разом розвиватися, навчатися та йти до своїх цілей і, що зараз дуже важливо, шукатимемо способи відновлення ресурсу. Перша зустріч пройде під гаслом “Сила та краса: секрети гармонії для сучасної жінки”.  Наші спікерки: А також на гостей чекають частування: смачний фуршет від ресторану італійської та японської кухні MAFIA, італійське ігристе San Mare та розіграш подарунків. Партнери заходу: TRESemmé — бренд засобів догляду за волоссям професійної якості, який прагне, щоб кожна жінка відчувала себе розкішно. MAFIA — ресторан, де поєднуються вишукані смаки Італії та Японії. San Mare — італійське ігристе, яке подарує вам атмосферу свята.

Ювелірний Дім ZARINA MINT  —  український бренд жіночого одягу Інформаційні партнери: 33 канал, Перший Бізнесовий, Ділова столиця, MMR, Delo.ua, Постфактум, STAR BROTHERS, Best People Club, FEMIDA.UA. Дата: 27 квітня Час:  з 11:00 до 16:00 Місце: Хрещатик, 6, ресторан MAFIA Кількість місць обмежена, реєстрація обов’язкова! The post Запрошуємо на першу зустріч ком’юніті «Майстерня сенсів» від Womo appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA