Евгений Клопотенко Рождество книголав Евгений Клопотенко

До різдвяного столу: рецепт куті від Євгена Клопотенка

Сейчас читают: 195
womo.ua

Новий рік і Різдво — зимові свята, що сусідять у часі. І вони насамперед — про відчуття магії, радості й віри. Але водночас ці свята дуже різні за сприйняттям.

Якщо Новий рік утілює щастя, яке так і виривається в довколишній світ, то Різдво хочеться зберегти всередині себе. Об’єднатися родиною та зробити всі теплі емоції спільною таємницею.

Вона тільки ваша, а тому неймовірно цінна. Отже, і різдвяні страви мають бути іншими. Такими, ніби їх наповнили чимось особливим і неодмінно комфортним.

Вони мають наче промовляти: «Усе добре, я поруч» і втілювати відчуття якоїсь магічної сили. Рецепт пшеничної куті від шеф-кухаря Євгена Клопотенка Пшенична кутя від Євгена Клопотенка Рецепт на 6 порцій, час приготування — 1 година 30 хвилин (додатково 8 годин для замочування пшениці) ІНГРЕДІЄНТИ · 1 СКЛЯНКА ПШЕНИЦІ · 8 СКЛЯНОК ВОДИ · 50 Г ВЕРШКОВОГО МАСЛА (ЯКЩО ГОТУЄТЕ ЩЕДРУ КУТЮ) АБО 2 СТ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA