Сша Люксембург Німеччина місто Відень місто Великое Герцогство Люксембург трейлер фільми війна кіно кіновиробництво Сша Люксембург Німеччина місто Відень місто Великое Герцогство Люксембург

До 500-та днів війни росії проти України: у Німеччині покажуть стрічку «Область Героїв»

Сейчас читают: 240
womo.ua

Перший український повнометражний фільм, знятий під час війни у 2022 році для світового кінопоказу «Область Героїв» автора та продюсера Олексія Комаровського, вийде на великі екрани у Німеччині.

Про це повідомляє Держкіно. Зазначимо, що стрічка «Область Героїв» вийшла в широкий український кінопрокат 24 листопада 2022 року в Україні, яку присвятили всім волонтерам України. Читайте також: Український фільм «Люксембург, Люксембург» за весь період прокату зібрав понад 34 млн грн Також відомо, що показ фільму пройде безплатно, за умови попередньої реєстрації uliana.zadvorniak@mfa.gov.ua. Коли? Вівторок, 04 липня о 18:00 Де? CineCenter, Fleischmarkt 6, 1010 Відень Читайте також: Мультфільм «Мавка» покажуть у 10 штатах США: подробиці Додамо, що фільм створений українською кінокомпанією IdeaFilms у партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією та за сприяння Держкіно.

Режисер фільму — Артур Лерман. Читайте також: Мультфільм «Неймовірна подорож на Північний полюс» покажуть в українських кінотеатрах: трейлер Саундтреками до фільму «Область Героїв» стали хіти «Вільні Люди» гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» та «Думи» у виконанні Артема Пивоварова та DOROFEEVA.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA