Китай Сша Канада фільми кіно кіноіндустрія кіновиробництво кінопрокат мультфільм Китай Сша Канада

Кіноафіша на 6 липня: які фільми виходять у прокат в кінотеатрах України

Сейчас читают: 718
womo.ua

З 6 липня в кінотеатрах можна подивитися: нову частину — «Астрал 5: Червоні двері», американський трилер «Заручник часу», нідерландську комедію «Як би вона знала», італійську комедію «Медовий місяць», американську комедію «Check-in у халепу», сімейний фільм про кошеня «Котяче життя.

Велика пригода Муурр», іспанську комедію «Найкращий бос», норвежський мультфільм «Троє розбійників і лев» та трилер-детектив «Плетений чоловік», що вийшов на екрани у 1973 році.

Додамо, що фільм «Плетений чоловік» визнано одним з найкращих фільмів жахів усіх часів. Його відносять до так званих «народних жахів», де багато уваги приділено фольклору певної місцевості. Check-in у халепу (2023) Joy Ride Постер Дата прем’єри: 6 липня 2023 рік  Країна: США Жанр: комедія Режисер: Адель Лім Актори: Ешлі Пак, Стефані Сюй, Девід Денман, Енні Мумоло.

Одрі та Лоло нерозлучні з дитинства. Подруги живуть в Америці, є азіатками за походженням, однак ніколи не були на своїй історичній батьківщині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA