Ділові тренди 2023: політика добробуту та життєстійкість

Сейчас читают: 298
womo.ua

Політика добробуту  (Wellbeing) у 2023 році стає стратегічним напрямком розвитку економіки держави, бо війна йде не лише на території нашої країни, вона йде у головах людей. «Аби підтримати добробут компаній, варто подбати про добробут працівників», — вважає засновниця та CEO Wellbeing Company Олена Бондар, яка є автором корпоративних інструментів та методики розвитку культури добробуту.

Чотири прошарки політики добробуту Політика добробуту передбачає перебування у добрі, у такому середовищі, яке дозволить співробітникам та компанії розвиватися та цілком реалізовувати свій потенціал на благо самих себе та своєї організації.

Тому «Як ви почуваєтесь?» стало найдоречнішим питанням 2022 року. База добробуту бренду складається з чотирьох прошарків, які працюють одночасно та у активній взаємодії: ментального, фізичного, фінансового та соціальних зв’язків.

Ментальний добробут —  це стан, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA