Україна освіта навчання розвиток вчителі Україна

В Україні створили платформу вчителів для обміну досвідом

Сейчас читают: 105
womo.ua

Освітній проєкт STEM is FEM запускає нову платформу вчителів, аби покращити зв’язок з учнями й ученицями та обмінюватися досвідом із колегами.

Про це розповідає незалежний жіночий журнал Divoche.Media. На платформі можуть спілкуватися викладачі більшості предметів, керівники шкіл, їхні заступники та працівники закладів середньої, технічної та вищої освіти.

Крім того, на платформі доступні тренінги, семінари й освітні курси партнерів проєкту та менторська підтримка від фахівців у сфері освіти.

Перший онлайн-захід на тему «Погляд вчителів: чого потребує українська освіта?» відбудеться 17 травня о 16.00. Зареєструватися на захід можна за посиланням. Читайте також: Агенти освітніх змін: Українські вчителі, що надихають Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post В Україні створили платформу вчителів для обміну досвідом appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA