проза привітання свято вірші листівки

День зовнішньої розвідки України: привітання в листівках

Сейчас читают: 695
womo.ua

Сьогодні, 24 січня 2024 року, відзначається державне свято — День зовнішньої розвідки України. Аби віддати шану та подякувати за роботу, ми підготували добірку поздоровлень, якими можна привітати співробітників розвідки України. День зовнішньої розвідки України: про свято 24 січня 1919 року в Українській Народній Республіці було створено перший підрозділ загальнодержавної розвідки.

Відтоді у складі Політичного департаменту Директорії УНР почав працювати відділ закордонної інформації з метою проведення розвідувальної роботи щодо активно діючих проти УНР ворогів, а також стосовно країн – потенційних супротивників. Привітання з Днем зовнішньої розвідки України: Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post День зовнішньої розвідки України: привітання в листівках appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA