Олена Зеленська особисте життя відомих людей дні народження відомих людей цитати Олена Зеленська

Олена Зеленська відзначає 46-річчя: найкращі цитати першої леді України

Сейчас читают: 442
womo.ua

Сьогодні, 6 лютого 2024 року, свій 46-й день народження святкує дружина шостого Президента України Володимира Зеленського — Олена Зеленська.

З нагоди дня народження Олени Зеленської видання WoMo зібрало найпам’ятніші та найважливіші цитати першої леді України. Читайте також: Володимиру Зеленському — 46: сильні цитати президента України Цитати Олени Зеленської «Добре усвідомлюю, що доля надала мені шанс докладати зусиль для розв’язання питань, і я просто не маю права програти». «Рівень повноважень першої леді — це не питання гендеру, а головним чином інституційне». «Як мама я хочу, щоби мої діти були, звісно, здорові, виросли хорошими людьми та знайшли справу свого життя». «Людська психіка завжди хоче захищатися від того, що травмує.

Але відгородитися від війни в сучасному світі не можна. Світ просто не має стін від цього». «Інформаційний фронт також мій напрям роботи.

Я намагаюся доносити правду про війну в Україні через звернення, інтерв’ю, через концерти в Європі на підтримку України». Читайте також: Олена Зеленська розповіла про мінуси бути дружиною президента: подробиці «Я вже якось казала — ТАКОЇ уваги через трагедію мого народу я точно не хотіла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA