картинки праздник поздравления стихи листівки

День будівельника 9 серпня. Поздоровлення, листівки, прикольні картинки

Сейчас читают: 563
liza.ua

9 серпня відзначаємо День будівельника, професійне свято. Найвеселіші поздоровлення, прикольні листівки і картинки для будівельників всіх мастей шукай в нашій статті!У Дня будівельника немає постійної дати — він відзначається у другу неділю серпня.

У 2020 це 9 серпня. Всіх володарів цвяха і кельми, повелителів гіпсокартону і стяжки, найсильніших танайбільш умілих — вітаємо!Але спочатку запрошуємо переглянути нашу новинку — проєкт «Велика розмова про «це».

Все про секс у цифрову епоху та про те:Хто такі цифросексуали?Що таке теледільдоніка?Чому люди обирають полігамні стосунки?І як знайти класного сексуального партнера в «Тіндері»?Всім цеглинам й циркулярці — скажем «До наступного світанку!» Зміни, друже, форму піджаком!

В День будівельника в комору сховай лом!***В усіх будіваельників день мій друг, отримує від друзів привітання. На все йому вистачатиме  рук, Та до всього крутого матиме натхнення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA