именины народные традиции день ангела листівки

День ангела Василя — привітання з іменинами, листівки, картинки

Сейчас читают: 669
liza.ua

День ангела Василя ми святкуємо кілька разів на рік. Але найважливішими святами є Василь зимній та Василь літній. Взимку святкуємо День Василя 14 січня,а влітку Василі відзначають іменини 28 липня, тож обов’язково привітай знайомих з їх святом!Є багато православних святих на імя Василь, чию пам’ять вшановують декілька разів на рік, а саме:Найважливішими святами для всіх на ім’я Василь в народі вважається день Василя Великого (зимній Василь) — 14 січня і день Василя літнього — 28 липня.У 988 році князь Володимир, син князя Святослава, прийняв історичне рішення про хрещення Русі, хрестився сам з дружиною.

При хрещенні він отримав ім’я Василь, тож 28 липня вважається днем ангела як Володимирів, так і Василів.Привітай знайомих Василів з їхнім святом!

А ми підібрали для тебе красиві листівки та душевні слова вітання — обирай та надсилай!В іменини Васі хочу побажати Бути добрим, близьких захищати!***Нехай в день іменин Василю Дарує Бог здоров’я, сили!***Василь, вітаю тебе з святом!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA