жертва Яке сьогодні свято

27 січня — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 996
liza.ua

Наближається 27-й день року в григоріанському календарі. До кінця року залишається 338 днів. В цей день народ вшановує святу Ніну, християнку Грузії, а в світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.

Більше про 27 січня, прикмети та іменинників читай в статті.Зміст матеріалу:В народному календарі вшановують святу Ніну, християнку Грузії.

Згідно з історичними переказами, дівчина з юних років хотіла служити Господу. Вона все життя присвятила вірі та звернула до християнства безліч своїх співвітчизників.У народі це свято також називають обряди худоби.

Так, в цей день прийнято шанувати та доглядати домашню худобу: тварин чистили, виносили із хліва гній, міняли солому. До худоби зверталися з ласкавими словами, пригощали хлібом та овочами.Традиційно наші предки піклувалися про домашню худобу, тому 27 січня називают також обряди худоби.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA