бренд благодійність аксесуари українські бренди війна в Україні прикраса

CVIT та бренд срібних прикрас Siayvo випустили благодійний мерч: фото та деталі

Сейчас читают: 907
womo.ua

Волонтерське об’єднання CVIT у співпраці з брендом срібних прикрас Siayvo випустили благодійний мерч. CVIT і Siayvo випустили підвіски у вигляді квітки з логотипа CVIT і срібла 925 проби.

Прикраса продається у двох варіантах: з додатковим вушком (для використання як підвіски) та без. Читайте також: Мода 2023-2024: український бренд W8LESS випустив колекцію одягу office chic Всі вторговані з продажу мерчу кошти перерахують на поточний збір.

Наразі у CVIT збирають на потреби аеророзвідки артилерійського дивізіону 30 ОМБр, які воюють на Бахмутському напрямку. Читайте також: Бренд SOVA запустив спецпроєкт до місяця боротьби з раком молочної залози: подробиці Ціна прикраси: 800 грн.

Замовити прикрасу можна на сайті. The post CVIT та бренд срібних прикрас Siayvo випустили благодійний мерч: фото та деталі appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA