Мода бренд Ruslan Baginskiy українська мода бренд одягу бренди одягу

Бренд Ruslan Baginskiy випустив нову колекцію «законсервованих» шапок: фото

Сейчас читают: 402
womo.ua

Український бренд головних уборів та аксесуарів Ruslan Baginskiy представив нову колекцію аксесуарів сезону осінь/зима 2023-2024.

Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Зазначається, що до колекції увійшли: шарфи, шляпи, берети, хустини, шапки біні. Читайте також: Український бренд Ruslan Baginskiy виграв премію ANDAM Prize 2023 Шапки біні представлені у п’яти кольорах з ефектом тай-дай: Rosehip Pink, Black Lentil, Blue Solidago, Taupe Acorn Grey та Walnut Hull Brown.

Усі продукти створені з хутра та вовни, для того, щоб «зберегти вас у теплі у найхолодніші місяці». Читайте також: Мрія принцеси: український бренд Vladiyan Royal випустив весільну колекцію Majesty Читайте також: Мода 2023-2024: український бренд W8LESS випустив колекцію одягу office chic Бренд продемонстрував креативну презентацію нових товарів, помістивши шапки біні у банки.

The post Бренд Ruslan Baginskiy випустив нову колекцію «законсервованих» шапок: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA