животные реклама НОВОСТИ

Чому важливо стерилізувати домашніх тварин: кампанія від Happy paw

Сейчас читают: 547
womo.ua

Fedoriv Agency разом із благодійним фондом Happy paw провели опитування в ходi якого дiзнались, що наприкінці 2020 року близько 25% реципієнтів не стерилізують свою домашню тварину через власні психологічні бар’єри.

Хтось вважає, що це занадто небезпечна для життя операція, для когось життя із нестерилізованою тваринкою є досить зручним (поведінка тварини не призводить до дискомфорту у житті господаря), а дехто навіть планує розводити цуценят чи кошенят, що у більшості випадків призводить до появи безпритульних тварин на вулицях.

Багато власників домашніх тварин уникають стерилізації через негативні чутки або тому що переносять своє ставлення до явища на своїх вихованців.

Через це, не усвідомлюючи того, вони погіршують умови життя своїх домашніх улюбленців, хоча щиро бажають їм кращого. Так з’являються випадки, коли тваринам дають шкідливі пігулки, використовують шокові нашийники, не дозволяють спілкуватися з іншими собаками, карають за помічені кути і провокують розвиток хвороб

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA