образование НОВОСТИ украинский язык

«Лайфхаки з української мови» для учнів 1-11 класів: новий інтернет-конкурс від «На Урок»

Сейчас читают: 869
womo.ua

До Дня рідної мови “На Урок” оголошую конкурс «Лайфхаки з української мови» 21 лютого — Міжнародний день рідної мови. І його варто провести весело та пізнавально.

Саме тому з нагоди свята онлайн-школа «На Урок» створила для учнів 1-11 класів інформативний інтернет-конкурс «Лайфхаки з української мови». Що: Інтернет-конкурс «Лайфхаки з української мови». Коли: з 16 лютого до 15 березня Для кого: учні 1–11 класів Як долучитися до участі: зареєструватися за посиланням Що отримаєте: іменний сертифікат або диплом, а також +100 до володіння українськоюМета конкурсу — підвищити рівень володіння українською, допомогти відшукати та викорінити з мовлення русизми та суржик.

Усі завдання подані у формі корисних порад, що сприяє легкому засвоєнню базових теоретичних знань з української мови. До кожного запитання додано авторські ілюстрації, тож учням буде ще цікавіше шукати на них відповіді!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA