Сериалы что посмотреть Бриджертоны

Дивитися чи не дивитися: огляд серіалу «Бріджертони» від української акторки та продюсерки Олени Лавренюк

Сейчас читают: 949
cosmo.com.ua

Вишукані сукні, делікатні білі рукавички та королівські залицяння розважали підписників Netflix протягом 8 епізодів у новій драмі «Бріджертони».

Створена на основі роману, написаного американською письменницею Джулією Квін, ця картина транслює епоху регентства. Вона кинула виклик багатьом традиціям, знову відкривши двері сучасній класичній музиці та розвитку персонажів — і все це при збереженні історичного відтінку.

Олена Лавренюк, продюсерка одного з найбільш очікуваних телесеріалів сезону «Кава з кардамоном», розглядає, як нова драма, створена Шондою Раймс, змінює наше розуміння минулого та диктує тренди майбутнього. — Як ви ставитеся до критики серіалу за історичну деформацію (а також що його охрестили безглуздою пародією на «Пліткарку»)? До критики я однозначно ставлюся дуже поблажливо і будь-що сприймаю з усмішкою.

Адже коли велика кількість шанувальників знаходить в кінострічках те, що їх чіпляє, і вона стає вірусно-популярною, критика інших про неправильне трактування,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA