отношения Мужчина секс

Всі секрети еротичних сновидінь: чому вони нам сняться і як їх трактувати

Сейчас читают: 823
liza.ua

Вчені кажуть, що мало не кожен десятий наш сон носить сексуальний характер. Іноді такі видіння навіть викликають оргазм! Чи можна зрозуміти зміст послання?Сексологи стверджують: «гарячі» сни відвідують представниць прекрасної статі в середньому 5 разів на місяць.

І в 40% випадків закінчуються оргазмом (завдяки чому нічні мрійниці прокидаються відпочилими і в хорошому настрої). Про що ж ці сни можуть свідчити? «Будь-яке еротичне сновидіння має значення, — стверджує німецький професор Міхаель Шредль, що займається дослідженням снів в Центральному інституті душевного здоров’я в Мангеймі.Іноді уві сні ти можеш побачити не статевий акт як такий і не ласки партнера, а якісь символи, які є ознаками сексуального бажання.Але не варто у всьому бачити таємний сенс.

Іноді поїзд, що входить в тунель, — це просто потяг, що входить в тунель. А не те, що ти подумала! Втім, чому б і не подумати про секс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA