місто Вікторія булінг місто Вікторія

Булінг депутатки у Рівному. Чому в Україні продовжуються напади на жінок, які працюють з дітьми

Сейчас читают: 897
womo.ua

Анастасія Багаліка, оглядачка WoMo У Рівному депутатку місцевої ради Оксану Майбороду почали булити за фото з дитиною на робочому заході.

Під постом із фото Оксани з дочкою Поліною на обговоренні створення в Рівному «Зелених коридорів», яке виклав у мережу колега по фракції депутат Зураб Кантарія — понад 800 коментарів.

Більшість з них не про «Зелені коридори», а про те, як жінка насмілилася взяти дитину з собою на офіційний захід. «А що, в садочку місця не знайшлося?» — один з найбільш ввічливих коментарів.  «В мене було раніше багато фото з публічних заходів, де я була з дитиною, і не зустрічались подібні коментарі незнайомців з питаннями, чому не в садочку, чому не забезпечила кращі умови, чому тато не забрав.

Зараз я маю статус депутатки міської ради й далі продовжую просувати питання міського озеленення, це моя основна тема, де вже напрацювали певні результати і тепер маємо можливість впроваджувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA