идеи подарков 8 марта

Топ речей на 8 березня від Dari Co

Сейчас читают: 674
cosmo.com.ua

Весна вже зовсім скоро, а отже потрібно задуматися про легкі й ніжні образи. А хто як не Dari Co прийде на допомогу. Dari Co girls підібрали найкращі моделі, для вашого ідеального 8 березня.

Вони максимально розкривають жіночність, дарують легкість і допомагають розкрити внутрішню сексуальність. Боді Aries Aries (Овен) – це класичне боді з сертифікованої бавовни, яке подарує комфорт і легкість рухів завжди та всюди.

Круглий виріз підкреслить витонченість ключиць і плечей, додасть образу плавності й граціозності. Це боді без сумнівів стане незамінною частиною гардеробу: від робочого дрес-коду до ідеального образу для побачень.

Відмінний вибір для охочих завжди перемагати однотипність і бути першими у всьому. Детальніше тут Ціна: 799 грн Боді Warrior Боді з ефектним U-подібним вирізом з нової колекції Grrrl heroes від DARI CO розроблено для дівчат, які люблять бути в центрі уваги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA