люди Нео

Чому підписка на сторінку психолога не допомагає вам вирішувати проблеми?

Сейчас читают: 118
psy-practice.com

Інформація подана спеціалістом орієнтована на широку аудиторію. Експерт повинен писати та говорити про речі та проблеми, які обговорюються та поширені в суспільстві.

Так він поширює свою експертність. Проте ваш індивідуальний досвід особливий і психотравмуючі фактори, так само як і психологічні проблеми, які були у вашому житті унікальні.

В інших людей вони можуть бути подібними, проте ніколи не бувають такими ж.2) Спеціаліст публікує своє усвідомлення ситуацій і проблем на основі власного життєвого та професійного досвіду (в купі з фактами якщо спеціаліст професійний).

Проте всі практичні психологи і психотерапевти, у яких є досвід роботи підтвердять, що з кожним новим клієнтом вони зустрічаються з унікальним досвідом, який раніше не переживали, тобто у роботі з кожною людиною завжди присутня новизна.3) Найвеличніші психологи світу стверджували, що порада чи рекомендація людині від спеціаліста як покращити своє життя не носить такої цінності та ефекту як ЦЕ Ж САМЕ УСВІДОМЛЕННЯ, ЯКЕ САМОСТІЙНО ПРИХОДИТЬ ДО КЛІЄНТА ПІД ЧАС ПСИХОТЕРАПІЇ, АБО ВНАСЛІДОК ТАКОЇ ТЕРАПІЇ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA