фразы контакт Нео

Чому хороші хлопчики сидять на лаві для запасних?

Сейчас читают: 708
psy-practice.com

Сьогодні поговоримо про делікатну та, на мій погляд, дуже важливу тему. Давайте пролиємо світло на проблематику "хорошості" чоловіків та які можливості у контакті з жінкою втрачає занадто хороший чоловік.Коли я був ще малим і не мав влади над тим що і де буду дивитись по телевізору доводилось спостерігати за тим, що включають інші члени сім'ї(на той час я ще не був прокачаним психологією і не знав, що телевізор можна не дивитися взагалі).Цей період співпав із розквітом різних талант шоу, де учасники чи то танцювали чи співали.

Як ви вже зрозуміли на телебаченні навіть зараз це популярне явище.Так от, коли жінки та дівчата в сім'ї або в школі (бо вони найчастіше дивились ці шоу та обговорювали їх) вирішували відправляти смс-ки за того чи іншого учасника вони часто опирались не на розумні критерії вибору: краса співу, майстерність виконання, а на особисту симпатію (як голосують на середньостатистичних виборах люди).Критерії для симпатії переважно були відносними проте був один анти-критерій, опираючись на який прекрасна половина людства навідріз відмовлялась голосувати за того чи іншого учасника чоловічої статі.

Дослівно цей анти-критерій жінки та дівчата озвучували як "смазливість", а ще точніше "надмірна смазливість". "Ваш образ настільки солодкий, що аж приторно!"-сказала членкиня журі одному з учасників, засуджуючи його ліричний імідж під час виконання пісні.Що таке "смазливість", з чим його їдять і як це пов'язано з темою хорошості?

Давайте розбиратись. На противагу "смазливості", яка проявляється як надмірна чутливість, романтичність, ніжність, емоційність виступає термін "брутальності", який часто тиражують мас-медіа, модні журнали і т.д.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA