люди контакт Нео

Чому наш ворог приречений на поразку?

Сейчас читают: 911
psy-practice.com

Всім привіт, дорогі друзі! З вами Іван Рудий!Зараз у моїй країні війна. 24-го лютого російські окупанти розпочали повномасштабне вторгнення на територію України.

Вороги атакували зі сходу, півночі та півдня, під покровом брехливої місії - «спецоперація захисту» самопроголошених «лднр».Нагадаю, ще в 2014 році, скориставшись слабкістю політичної системи, зміною влади та відсутністю нормального контролю над кордонами, ворог показав своє обличчя і окупував український півострів Крим.

Згодом їхніми зусиллями було створено штучні держави-маріонетки «лднр» Менш ніж два тижні тому ніхто й уявити не міг, що обставини розвиватимуться таким чином.

Вторгнення російських окупантів в Україну було настільки божевільним та безглуздим, що ніхто не міг повірити в цю жорстоку авантюру.Як показала історія кінця лютого-початку березня божевільність задуму диктатора не означає, що план не спробують здійснити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA