місто Берн люди Нео місто Берн

Чого я хочу від життя або чому варто не шукати порад?

Сейчас читают: 462
psy-practice.com

Ми часто з клієнтами говоримо про важливість розуміння того які у клієнта стосунки з життям.Якщо ви не почнете виводити на свідомий рівень те, що ви хочете від життя, то завжди знаходитимуться люди, які розповідатимуть вам, що вам потрібно.Ви так сильно можете звикнути до такого типу консультацій, що уже навіть в дорослому віці шукатимете життєвих експертів у всіх сферах.

Ви можете розпитувати в інших людей: "Що мені потрібно?". Ви можете говорити їм: "Знаєш, я нічого не хочу" або "Знаєш, у мене немає ніяких цілей в житті".

Ви можете свідомо чи підсвідомо спровокувати їх на певну пораду, а це, в свою чергу, також перекладання відповідальності за своє життя на плечі іншої людини.Звісно порад просити потрібно, якщо справа стосується професійної сфери, або рішення потрібно приймати швидко, та й те тільки у тому випадку, коли у співрозмовника є досвід у прийнятті такого рішення.

Проте пам'ятайте, що кінцеве слово повинне бути за вами, звісно якщо це не загрожує вашому життю та здоров'ю (у випадку поради лікаря і т.п.).Існують спеціальні типи ігор описаних Еріком Берном.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA