Україна книги новини натхнення успішна жінка Україна

Чому діти не розуміють батьків, а батьки забувають, як були дітьми? Огляд роману Каріни Армлос «Дорослі дівчата»

Сейчас читают: 876
womo.ua

Згадайте, як ви сприймали батьків у дитинстві? Особисто для мене це були так звані «дорослі». Категорія, що включала «веселих дорослих», з якими добре гратись, або нудних, нервових і суворих дорослих, що не купляють морозиво та змушують вчити математику.

Інколи веселі дорослі, як мій батько, раптово перетворювались у суворих, тож треба було поводитись обережно, але потім знову ставали веселими.

Зазвичай, у юному віці це сприймалось просто і без рефлексій – «батько сьогодні роздратований, тож краще його не турбувати».

Кінець кінцем, казковий король теж інколи перетворюється на чудовисько, але завжди повертається назад, таке буває. На жаль, казки, як і діти, бачать доброту та злість героїв як вроджену сутність і, за виключенням діснеївської «Малефісенти», рідко рефлексують – чому зла мачуха стала злою, а Синя Борода вбивав своїх дружин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA