Ирина Геращенко Ярослава Магучіх Україна місто Токіо спорт легка атлетика стрибки у висоту Ирина Геращенко Ярослава Магучіх Україна місто Токіо

Українські олімпійці здобули ще три медалі за один день

Сейчас читают: 378
womo.ua

Українські олімпійці 4 серпня вибороли одразу три нагороди. Легкоатлетки Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко втретє в історії здобули подвійний подіум у стрибках у висоту.

Михайло Кохан став срібним призером Олімпіади-2024 у метанні молота. Ярослава Магучіх Українська зірка стала третьою в історії України олімпійською чемпіонкою з легкої атлетики.

Окрім того вона є першою легкоатлеткою, яка здобула дві медалі Олімпійських ігор. Фото: Kai Pfaffenbach/REUTERS Ярослава стала головною претенденткою на «золото» ще до початку Ігор.

В останньому старті перед Олімпіадою Магучіх встановила новий світовий рекорд, стрибнувши на історичні 2.10 метра. Олімпійські старти в Парижі стали для стрибунки другими в спортивній кар’єрі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA