люди мужчины характер стосунки Нео ідеальний чоловік

Чоловік мрії: що важливо знати, щоб знайти свій ідеал

Сейчас читают: 330
hochu.ua

Як знайти чоловіка мрії? Не так і складно, якщо точно знати, про що мріється. Але як розібратися в самій собі та сформулювати мрію, яка здійсниться у реальному житті?

Розбираємось разом із редакцією HOCHU.ua. Читать также Идеальный мужчина: какие парни нужны женщинам Дейтінг коуч Джон Кіган вважає, що перед тим, як шукати ідеального чоловіка, потрібно спочатку розібратися в собі.

Для цього експерт із побачень радить:Звичайно, зустріч із правильним чоловіком змусить вас полюбити себе ще більше. Але вам потрібно почати з базового рівня любові до себе, щоби це спрацювало- зазначає Кіган.Експерт також вважає, що перед зустріччю з "чоловіком мрії" потрібно набратися досвіду.

Звичайно, якщо ідеальний партнер зустрівся вам одразу після закінчення вишу, не варто його відпускати. Але важливо розуміти – швидше за все пошук чоловіка мрії займе деякий час.Знайомства з різними чоловіками допоможуть вам краще зрозуміти свій стиль побачень і ваші реальні очікування від стосунків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA