Алла Барановська Таїланд війна в Україні новини шоубізнес Алла Барановська Таїланд

"Бо він депутат": дружині Тищенка довелося відповідати за чоловіка (ВІДЕО)

Сейчас читают: 193
hochu.ua

Кохана скандального народного депутата Миколи Тищенка поділилася, чому  її чоловік не воює на передовій. Барановська каже, що дуже часто чує запитання про військовий обов’язок Тищенка.

Дружина Миколи пояснює, що згідно з законом, він не може воювати, адже він - нардеп. Однак Микола, як запевняє Барановська, часто відвідує воїнів у гарячих точках на фронті.

Читати також Дружина Миколи Тищенка показала свою рекордну вагу і кардинальне схуднення: фото до і після Мій чоловік побував у такій кількості відряджень, де дуже небезпечно зараз.

Для нього завжди важливо приїжджати до наших хлопців. Він не боїться війни і бути в якихось небезпечних місцях. Мені дуже хотілося б, щоб люди, перш ніж щось писати і говорити, пам'ятали, що у нас парламентсько-президентська держава, і за законом про мобілізацію, народні депутати України не можуть бути мобілізовані.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA