стосунки Нео

Читаємо по очах: як зрозуміти, що подобаєшся чоловікові

Сейчас читают: 835
hochu.ua

Як зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцю? Звичайно, найкращий спосіб з'ясувати це – спитати прямо. Але якщо перед цим хочеться бути хоч трохи впевненою в тому, що відповідь буде позитивною.

Читати також Кохання на відстані: як прожити цей період без розставання Дейтінг коуч Міша Баттл каже, що існують загальні моделі поведінки, які природним чином проявляються у представників усіх статей, коли вони цікавляться кимось.

Тож помітити ознаки симпатії у хлопця за поведінкою цілком реально.Щоб відповісти на запитання "Як зрозуміти, що подобаєшся чоловікові", коучи зі стосунків Ян і Джилліан Юхас радять звернути увагу на мову тіла та поведінки симпатичної вам людини:Майте на увазі, що він може просто помітити вас, або у нього може бути звичка дивитися всім у вічі.

З іншого боку, деякі хлопці дуже сором'язливі й, коли їм хтось подобається, можуть рідше дивитися в очі дівчині, яка їм симпатична,– попереджають Юхас.Спробуйте перевірити це невеликим рухом, наприклад, приберіть волосся з чола або поправте край сорочки, а потім подивіться, чи зробить він те саме,– пояснюють коучи.Якщо хлопець змушує вас почуватися некомфортно, торкаючись вас або притискаючись до вас, твердо скажіть йому зупинитися і відійти від нього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA