езотерика чоловічі імена імена ім'я

Справжні ловеласи та серцеїди: імена чоловіків, з якими треба бути дуже обережною

Сейчас читают: 185
hochu.ua

Власники деяких чоловічих імен - нестримні ловеласи та серцеїди, які наче магніти притягують до себе жіночі погляди. Цим чоловікам усього завжди мало, тому вони легко “переключаються” з однієї дівчини на іншу.Про 5 чоловічих імен, власників яких дуже складно назвати вірними, розповідає Ukr.Media.

З ними варто поводитися дуже обережно, аби не потрапити у халепу. Читати також Ваша думка їх не цікавить: імена найвпертіших жінок, з якими неможливо домовитись Власник цього імені одержимий ідеєю знайти свій ідеал.

Через це Артем постійно “перебирає” дівчат, намагаючись знайти “ту саму”. Роман із ним може закінчитись так само спонтанно, як і початися.Особливий інтерес у цього чоловіка викликають незнайомки, але ненадовго.

Якщо йому щось не сподобається, другого шансу не буде. Тьома постійно вишуковує у своїй партнерці якісь недоліки і зазвичай швидко їх знаходить, а відтак - прощається з новою пасією й відправляється на пошуки нової.Це незвичайне ім’я дарує своєму власнику особливий шарм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA