України Володимир Зеленський Олена Зеленська Володимир Зеленський Україна інтерв'ю війна в Україні України Володимир Зеленський Олена Зеленська Володимир Зеленський Україна

"Зустрічі з ним - це справжнє везіння:" Олена Зеленська розповіла як часто бачиться з чоловіком

Сейчас читают: 163
hochu.ua

Дружина українського президента Олена Зеленська відверто зізналася, чому нині не проживає разом зі своїм чоловіком. Найвідоміше подружжя країни не має змоги проводити багато часу разом через широкомасштабну війну, розв’язаною росією проти України.

Читати також Які книжки читають Зеленські: президент і перша леді України з'явилися на відкритті "Книжкового Арсеналу" Перша леді, в інтерв'ю The Jerusalem Post  поділилася тим, що наразі її чоловік, Президент України Володимир Зеленський, із метою безпеки проживає у себе у кабінеті.

Подружжя мешкає окремо, так як Олена живе з дітьми. Володимир Олександрович якщо і зустрічається із дружиною, то лише вдень.

Ці зустрічі Зеленська називає "везінням". Якщо нам пощастить, ми зустрінемося за обідом в офісі. Ніхто з нас не може дозволити собі дозвілля чи розваги зараз,- зазначила Зеленська.Окрім того, жінка розповіла про свій графік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA