стосунки чоловік і жінка ідеальний чоловік

Якості справжнього чоловіка: чесність, ініціативність та інші риси характеру, які цінують жінки

Сейчас читают: 727
hochu.ua

Справжній чоловік - це впевнена в собі людина, яка знає, чого хоче від життя, не боїться відстоювати свою думку і залишається вірною самому собі.

Редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися, хто такий справжній чоловік та які якості він має.Деякі чоловіки думають, що вони - саме визначення справжнього чоловіка.

Інші вважають, що таких не існує. Проте вірно одне: ті чоловіки, які думають, що вони є втіленням справжнього чоловіка, і ті, хто думає, що вони не є такими, дуже часто помиляються,– каже видавець Девід К.

Вільям.Команда Modern Man вважає, що справжній чоловік це не зовнішність, статус чи гора м'язів.Телевізійна реклама, реклама в глянцевих журналах, рекламні щити та голлівудські фільми загалом посилають повідомлення про те, що успіх у жінок зводиться до того, щоб бути красивим хлопцем з точеною щелепою, статурою супермена, високооплачуваною роботою або високим статусом у суспільстві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA