стосунки кохання поради чоловік і жінка

Їсти, молитися, закохати: як зачарувати чоловіка за 10 кроків

Сейчас читают: 942
hochu.ua

Як закохати у себе хлопця? Багато дівчат загадувалися над цим питанням хоча б раз у житті. Редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися, що відповідають експерти зі стосунків та побачень та які поради вони дають тим, хто хоче зрозуміти, як зачарувати чоловіка.

Читати також Кохання на відстані: як прожити цей період без розставання Хороші стосунки схожі на танець. Необхідно, щоб двоє людей віддали всі свої сили та вивчили рухи для спільної роботи, щоб не віддавити один одному пальці.

І, як і в хорошому танці, у відносинах є кроки, які можна зробити, щоб зробити їх плавнішими,- вважає дейтинг коуч Дейв Елліот.Експерт вважає, що закохати чоловіка можна, виконавши десять кроків.1.

Еліот запевняє – чоловік шукає жінку, яка бачить у ньому героя, яким він завжди хотів бути.Коли ви справді це зрозумієте, то просто будете шоковані тим, наскільки він герой насправді у своєму серці та душі,– наголошує він.2.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA