діти напад Нацполіція розслідування

На Одещині чоловік намагався заколоти дитину ножицями та виделкою: деталі

Сейчас читают: 354
womo.ua

У Подільському районі що на Одещині в одному з приватних домогосподарств Куяльницької ОТГ правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв замах на вбивство двох людей, серед яких – дитина.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області. За даними слідства, 22-річний чоловік прийшов у будинок до односельчанки й без будь-яких слів спричинив їй та її 12-річній племінниці множинні ножові поранення.

Нападника зупинили сусіди, які почули крики потерпілих. Читайте також: Ґвалтував та різав дві доби: у Білій Церкві затримали зловмисника Правоохоронці зазначили, що зловмисник був напідпитку, а знаряддя для вчинення злочину – ножиці та виделку — приготував заздалегідь.

У лікарні дівчинці діагностували проникаюче поранення грудної клітки й внутрішніх органів, травматичний шок другого ступеня, а жінці – колото-різані рани різних частин тіла. Читайте також: На Прикарпатті дядько зґвалтував і задушив 9-річну племінницю: деталі Читайте також: На Броварщині затримали батька, який більше року ґвалтував свою 13-річну доньку Наразі суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA