Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія шоубізнес відпочинок Мурат Налчаджіолу Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія

Щоб не було нудно в медовий місяць: Ані Лорак віддала дочку колишньому чоловіку та його новій дружині

Сейчас читают: 579
hochu.ua

Колишній чоловік скандально відомої співачки-запроданки Ані Лорак, яка активно підтримує війну росії проти України, нещодавно одружився.

Екскоханий поп-виконавиці показав, як відпочиває у свій медовий місяць. Читати також "Наречена у сто разів краща, ніж продажна Ані Лорак": у мережі відреагували на відео весілля Мурата Налчаджиоглу Відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу вирушив у весільну подорож зі своєю новоспеченою дружиною - візажисткою Лілією Реус.

Однак пара проводить медовий місяць не наодинці: до закоханих приєдналися їхні діти від попередніх стосунків - донька нової дружини підприємця Олександра та спільна дочка Мурата й Ані Лорак Софія.

Варто відзначити, що Софія проживає з матір'ю у Москві, проте Ані Лорак вирішила відправити її до колишнього чоловіка саме під час його медового місяця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA