місто Орел місто Москва Фото новини телеведуча шоубізнес Леся Нікітюк День батька місто Орел місто Москва

До Дня батька Леся Нікітюк замилувала мережу фото з найріднішим чоловіком (ФОТО)

Сейчас читают: 500
hochu.ua

35-річна тележурналістка та ведуча Леся Нікітюк запостила у себе в сторіс зворушливу світлину зі своїм батьком. Подробиці та фото - в нашому матеріалі.

Читати також Леся Нікітюк із цигаркою схвилювала соцмережі (ФОТО) Леся Іванівна часто тішить своїх прихильників різними світлинами з особистого життя.

Цього разу ведуча "Хто зверху?" запостила фото зі своїм батьком Іваном Івановичем. У кадрі видно, як тато Лесі сидить на стільці, а його дочка дарує йому ніжні обійми  ззаду за шию.

Фото зірка зробила з нагоди Дня батька.Ів-сент-Іван, з твоїм днем! Ти найкращий батько, - підписала фото телеведуча.Давно відомо, що батьки зірки проживають у хмельницькій області.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
"Побував на випускному батька першим ніж батько на його:" Сергій Притула здобув диплом магістра та розповів, як на це відреагував його син (ФОТО) hochu.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
“Забрав мій гаманець, ікони і авокадо”: Леся Нікітюк прокоментувала чутки про коханого, який кинув її і втік за кордон hochu.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
Хвацько пхнула обличчям в торт: донька Ані Лорак та Мурата по-своєму привітала нову дружину батька з днем народження (ФОТО) hochu.ua /9 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA