Paris Hilton аромат Prada Lancome парфуми парфум Paris Hilton

Аромати, які завжди запам'ятовують чоловіки: 3 найкращі жіночі парфуми

Сейчас читают: 621
hochu.ua

Людину можна запам'ятати по її очах, емоціях, одязі та запаху. Тому важливо підібрати доречний парфум на ту чи іншу подію. Раніше ми писали, які аромати здатні зняти стрес, а тепер розкажемо про трійку парфумів, які допоможуть запам'ятати вас назавжди.

Обираючи парфуми, потрібно звернути увагу на їхню стійкість та ноти аромату, які вам подобаються. Відомий французький парфумер Фредерік Маль зазначив, що аромат парфуму проходить в нюхову цибулину мозку через верхню частину носа, де обробляються емоції.

Потім він переноситься у ту частину мозку, де формується пам’ять. Читати також Смачні та не нав'язливі: аромати, якими захоплюються чоловіки Бездоганний аромат парфуму Midnight Rose сподобається навіть найпримхливішим жінкам.

Він доречний для романтичного побачення та прохолодної погоди. Парфум має солодкий аромат квітів із легкими нотами фруктів. Перша нота аромату — це бездоганне поєднання жасмину, півонії, чорної смородини і пікантного рожевого перцю в першій ноті аромату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA