Олена Зеленська Володимир Зеленський Україна війна в Україні Олена Зеленська Володимир Зеленський Україна

Олена Зеленська розповіла, чи дає "політичні" поради чоловіку і чи збирається сама у політику (ВІДЕО)

Сейчас читают: 749
hochu.ua

Існує така думка, що вплив Зеленської на політичні процеси набагато більший, ніж в інших перших леді світу. Багато хто каже, що Володимир Зеленський завжди радиться з нею, коли приймає важливі державні рішення.

Сама Олена дала інтерв'ю і розповіла, чи так це насправді, а також відповіла на запитання, чи збирається вона йти в політику.Під час війни стосунки Володимира та Олени Зеленських стали ще цікавішими для публіки.

Днями перша леді України розповіла, як часто бачиться з чоловіком, а тепер дала відповідь на запитання, чи радиться з нею президент Володимир Зеленський, коли справа стосується важливих політичних питань.

Читати також Які книжки читають Зеленські: президент і перша леді України з'явилися на відкритті "Книжкового Арсеналу" Виявляється, між першою леді та президентом України "величезна прірва у знаннях", які стосуються політики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA