Україна мама діти Родина жінки кар'єра Україна

Чого навчила мене мама: 12 українок розповідають про своїх матусь

Сейчас читают: 721
womo.ua

Материнство — це не просто слово, це цілий світ, що вирує емоціями, враженнями та безмежною любов’ю. Кожна жінка, ступивши на шлях материнства, розпочинає свою унікальну подорож, сповнену неповторних моментів та особистих відкриттів.

Це мозаїка, де кожен шматочок — окремий досвід, емоція, почуття. Спеціально до Дня матері WoMo продовжує ділитись історіями українок, які розповідають про ставлення до материнства, дітей та своїх матусь.  Ірина Мордусенко акторка детективного серіалу “К.О.Д” на СТБ Що для вас означає бути мамою ?   Для мене бути мамою — це про безкінечну безумовну любов, самопожертву та шалену відповідальність!

Бути мамою — це постійно балансувати на межі нормального, а ще — це постійне навчання і досвід, який ти отримуєш протягом усього свого життя з дитиною.  Чому вас вчать ваші діти?  Щодня мене чомусь вчить материнство, я наче у школі «Материнство для чайників, частина 6» (сміється).

А якщо серйозно — ти щодня пізнаєш і здобуваєш новий досвід, і так в усьому. Син вчить мене бути мамою! Бо цієї функції у моїх «заводських» настройках не було закладено. Яка головна настанова вашої матері допомагає вам у житті і ви хочете цьому навчити ваших дітей? Моя мама дуже багато чому мене навчала, але розуміти я це почала лише коли сама стала мамою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA