Україна здоров'я діти жінки новини натхнення Україна

Благодійний фонд «Мрію жити» запрошує вас приєднатися до значущого благодійного проєкта Mama Special 2024

Сейчас читают: 469
womo.ua

Mama Special — це авторська соціальна ініціатива, яка була запущена в Україні у 2021 році благодійним фондом «Мрію жити», і має на меті підтримати та нагородити героїчних матерів, які виховують дітей з інвалідністю.

Проєкт також спрямований на привернення уваги до проблем, пов’язаних з інвалідністю та жіночою стійкістю. 29 травня 2024 року, 16:00 в Neopolis indoor themepark ТРЦ Respublika Park, Благодійний фонд «Мрію жити» організовує неймовірний урочистий захід Mama Special, на честь мам, які виховують дітей з інвалідністю. “Mama Special” – це не просто подія для підтримки жінок, це справжній мультифункціональний медійний проєкт, який створений для розповіді історій незламних українок.

Вони – наші берегині, наші героїні, які кожен день змінюють світ своєю силою, розумом та любов’ю. Проєкт «Mama Special» відбудеться у рамках комплексної програми безбарʼєрності, яка реалізовується у парку розваг Neopolis для покращення доступності локації.

Програма безбарʼєрності передбачає адаптацію простору Neopolis та рекомендації щодо користування атракціонами для дітей з різними потребами та їх батьків, і відповідні компетенції персоналу парку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA