Ярослава Магучіх спорт легка атлетика НОК України Ярослава Магучіх

Ярослава Магучіх – найкраща спортсменка 2023 року

Сейчас читают: 842
womo.ua

За результатами комісії НОК Ярослава Магучіх стала найкращою спортсменкою 2023 року. Про це повідомляється на сайті Федерації легкої атлетики України.

Цього року легкоатлетка стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту та чемпіонкою ІІІ Європейських Ігор з легкої атлетики, які відбулися влітку. Читайте також: Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх може стати кращою спортсменкою Європи: деталі Фото: АСЖ Звання найкращої тренерки року за версією НОК отримала наставниця самої ж Магучіх – Тетяна Степанова.

Днями раніше Асоціація спортивних журналістів також визначала найкращих спортсменів та тренерів року. І в цьому рейтингу легкоатлетичний тандем Магучіх та Степанової також посів перше місце. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Ярослава Магучіх – найкраща спортсменка 2023 року appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA